En helt vanlig lördag

Vaknade idag utan att ha några planer alls, så skönt. En hel lördag framför oss som vi kunde spendera hur vi ville, och med ett helt vansinnigt fint väder dessutom. Måste ju nämna vädret, 25 grader i mitten av september, vad är det som händer? Jaja, jag klagar verkligen inte, så länge jag kan gå i shorts är jag nöjd. jagsvettig

Så vad gjorde vi då på denna dag som var så full av möjligheter? Tja, det vi brukar göra på lördagar, för förändring och utflykter verkar ju inte ligga för oss… Jag började med att ge mig ut på en runda runt kungsholmen, snorjobbigt och väldigt svettigt just idag men så skönt efteråt.

Majken Kajsa

Efter lunch bar det av till parken där vi stämt träff med familjen Englund/Wallin. Supertrevligt att träffa dem, sista jag såg Anna var ju en rätt blöt kväll på Cliff Barnes i början av sommaren, så det fanns ju en del att avhandla. Majken var dessutom mycket nöjd över att få hänga med sin polare Emil. Så det blev lek och häng i parken, fika och sen bar det iväg hem igen. 

badrock

Sen eftermiddag/kväll spenderades framför ett par avsnitt av smurfarna innan middag, bad och sängen för barnen. Inga överraskningar där.

downtownDaniel är ute och firar en polares födelsedag ikväll så jag är själv ikväll, och då blir det nåt glas rosé och Downton Abbey, njuter så av detta. En helt vanlig lördag helt enkelt, men det gillar ju jag.

En reaktion på ”En helt vanlig lördag”

  1. Jag gillar oxå helt vanliga lördagar❤️💖💞
    O så gillar jag vädret oxå o lite mörka kvällar❤️💖💞

Kommentarer inaktiverade.