Hela spektrat


Ja, det var ju också en helg. En helg med minst sagt varierande aktiviteter.

För min del kickstartade jag helgen med att klimatstrejka, det var jag och typ 60000 andra bara i Stockholm. Så sjukt mycket folk. Och Över hela världen var det väl typ 6 miljoner. Otroligt! Grymt!

Lördagen var en sen riktig kalasdag, först skulle lilla Alfons (Daniels kusinbarn) fira sin 2-årsdag.
Ett kalas som bjöd på ett fantastiskt bord med godsaker. Majken var i himlen! Kajsa däremot, hon tittade på kakbordet och konstaterade snabbt att hon inte tyckte om NÅGONTING, så ett glas vatten blev det för henne. Konstiga underbara unge.

Sen bar det direkt iväg till middag hemma hos Anna och Erik och deras tre killar Emil, Wilmer och lilla Ludvig. Härlig kväll med, god mat, vin och massa snack och skratt bland både vuxna och barn(inte viner för dem då..). Kajsa signade dock ihop på slutet av kvällen i världens förkylning. Så igår blev det en hemmadag i mysbyxor i soffan. Blev ju inte mer aktivtet när Majken började klaga på huvudvärk och det sen visade sig att hon också var sjuk med feber…. Så två sjuka barn, pust!

Japp, det var vår helg, från mycket folk och fest till familjemys och sjukdom i soffan. Hela spektrat så att säga, såsom livet är

En reaktion på ”Hela spektrat”

Kommentarer inaktiverade.