Lite smått och gott

FullSizeRender

Kanske ska göra en fotoserie kallad ”jag på ett flygplan”…. Här är iallafall ett till, denna gången på väg till England där jag imorgon ska ha ett möte i Southampton, just nu sitter jag på ett supernice hotell i Reading (tror jag) som ligger någonstans mellan Heathrow och Southampton.  Allt det resandet alltså…. Ja, man kan ju säga att man varit på en massa ställen i alla fall. Men sett någonting, det har jag inte.

röra

Annars har veckan varit som vanligt med lämning på förskola, jobb, hämtning på förskola, middag, sanering av kök (ja ni ser ju hur det brukar se ut) och sen sängen för barnen och nån bra serie för oss, lugnt och skönt.

Det efter en superhärlig helg då mamma och pappa var uppe och hälsade på, till barnens stora glädje, och vår också såklart. Tyvärr lyckades jag inte ta ett enda kort under helgen vilket var helt värdelöst av mig då det faktiskt fanns en hel del mysiga stunder att föreviga, bland annat en underbar lunch i solen på Restaurang Piren. Jaja, är väl bara inte helt inne i bloggmode ännu efter uppehållet, jag blir nog bättre

Men nu sova för måste var pigg imorgon då viktigt möte och sen hem för fredagsmys.