I’m back!

Ja, det var ju ett tag sen sist, typ två månader. Har haft som intention att blogga men när man behöver prioritera tid här i livet (och tro mig, jag har behövt att prioritera tid under de senaste månaderna) så har denna lilla blogg tyvärr rykt bort från to-do listan. Men nu tror jag det lugnat ner sig lite så nu ger jag mig på det igen. Har ju hänt en del sen sist, en hel semester i Fjällbacka till exempel, och sen har ju vår stora lilla tjej haft inte mindre är tre kalas för att fira sin 4-årsdag, lyckliga henne. Kanske skriver jag om några av dessa händelse i något inlägg längre fram, vi får se.

Men vad händer nu? Jo, nu har man ju efter sommaren kommit tillbaka till verkligen igen med vardag, jobb, dagis och med allt vad det innebär. Ganska skönt faktiskt, jag som ju gillar hösten. Faktiskt tycker jag det är en härlig period från nu ända fram till nyårsdagen, efter det går jag in i min vanlig januari/februari depression, men det behöver jag kanske inte tänka på nu.

FullSizeRender

Vi har haft en sån skön helg, första helgen på väldigt länge som vi inte hade något planerat, så välbehövligt. På lördagen var vi på bio med Majken och såg ”Hitta Doris”, superhärlig film tycker jag, det tror jag även Majken tyckte även om hon mest var fokuserad på att äta popcorn. Inte var hon direkt sugen på att va med på bild heller. Kajsa var hos farmor och farfar under tiden så det blev en spontanmiddag hos dem när vi sen hämtade henne.

Söndagen gjorde vi i princip ingenting, vi kom iväg och storhandlade (har gjort meny för veckan, vuxenpoäng på denJ) och spenderade ett par timmar lekandes på innegården men det var i stort sett allt. Majken och Kajsa fick iallfall lära sig, den hårda vägen, att deras mamma inte är bra på allt. Inte för att de trodde det innan heller men efter att de sett mig rocka rockring kommer jag aldrig vara deras idol igen.  Alltså, jag var usel, totalt värdelös! Tror aldrig jag varit någon stjärna på rockring men att jag skulle vara på ettårings nivå trodde jag ändå inte. Jaja,  det får man väl bjuda på eller hur?

Det var vår helgen det bio, storhandling och rockring.  Inte några större utsvävningar alltså men precis vad vi ville och behövde.

 

2 reaktioner på ”I’m back!”

  1. Äntligen Karin, har ju kollat typ hundra gånger om du har skrivit nåt, mysigt att läsa vad ni gör :))) men jag förstår precis, augusti är ju kalasmånad för oss med.. Stor kram

Kommentarer inaktiverade.