Helg a la Grünbaum

Jädrans vad tiden går fort nu, det känns ju som igår det var sommar fast det redan är sex veckor sedan vi kom hem från semestern (och nej, den kom inte med i bloggen), och nu är det söndagskväll och det känns som typ 5 minuter sen jag gick från jobbet i fredags..

Fast när man tänker efter lite så har vi ju hunnit med en del på de senaste 48 timmarna.  På fredagskvällen var vi som vanligt hemma hos svärföräldrarna för shabbatmiddag. Så härligt att de hämtar på fredagarna och sen kan vi bara gå hem dit, få ett glas vin och god mat. Lyx!

På lördagen bestämde tjejerna att de ville åka och bada, så iväg till eriksdalbaden åkte vi. Kul!  Men det är ju alltid så att man stannar lite för länge, så länge att tjejerna hinner bli både trötta och hungriga, och det rimmar inte väl med att duscha och tvätta håret i ett badhus, det gör det inte….

Efter några timmars vila efter badet blev det häng på vår innegård, och Majken hittade som vanligt någonstans där hon kunde hänga upp och ner och göra volter…

Charkbrickan á la Grünbaum är ju en klassiker på lördagskvällen, även denna helg.

Sen söndag och då blev det långfrukost och mys i soffan. Efter  och då stod playdate med Majkens bästis Meja på schemat, följt av gymnastik ( hon gillar som sagt volter) . Tyvärr får jag ju inte va med inne i salen så inga kort därifrån, men tänker att hon snart börjar stå på händer här hemma också…

Ja, det var typ vår helg, ganska trevlig och lugn. Nu laddar vi inför ännu en vecka, hinner  väl knapp blinka innan helgen kommer igen..

En reaktion på ”Helg a la Grünbaum”

Kommentarer inaktiverade.