En hund och en studsmatta

Vi har vart uppe på landet nu ett par dagar men Daniels föräldrar och syste med familj och det är ju alltid är mysigt. Ungarna älskar det, där kan de  springa runt och härja och leka från morgon till kväll utan större restriktioner, och de har de verkligen gjort. Den här helgen har det  från tjejernas perspektiv främst varit fokus på två saker; dels har tjejerna fått lov att själva gå över till grannen, 50 meter längre bort på vägen, och hälsa på deras hund Flisa.

Kusinerna hand i hand på väg mot grannen
Kusinerna hand i hand på väg mot grannen

 

Så snälla människor, som inte alls verkar vara besvärade av att tre små tjejer kommer och hälsar på och leker med deras hund utan förvarning. Vi har sagt till flera gånger att de får skicka hem dem om de vill men det har ännu inte hänt. Och hunden då, som tålmodigt står still och låter alla tre klappa honom på en gång, säkert inte med de lenaste händer. Vi får nog köpa med ett stor fint ben till honom nästa gång vi kommer hit.

FullSizeRender

Och det andra då? Ja, det måste man säga  varit den nyinförskaffade studsmattan. Tjejerna har i princip levt i den där studsmattan, herregud vad de studstat. Fick hejda dem på morgonen kl. 07.00 då de ville gå direkt från sängen till studsandet, inte för att de inte får studsa tidigt på morgonen, utan för att studsmattan står precis utanför farmor och farfars sovrum. Ja, man har verkligen inte behövt vara orolig för brist på fysiskt aktivitet hos barnen i alla fall.

IMG_2971

Det är inte bara barnen som tycker denna studsmatta är kul. Själv kan jag inte låta bli att skratta stort så fort jag börjar studsa, det bubblar i hela mig, och att jag ser helt skogstokig ut får jag väl bjuda på.

IMG_2973

Och Daniel är inte bättre han som ni ser. En investering vi kan klappa oss på axeln för helt enkelt.

En reaktion på ”En hund och en studsmatta”

  1. Bra gympa för alla. Bra oxå med husdjur på nära håll 🤸🏿‍♂️🤸🏿‍♂️🐕🐕

Kommentarer inaktiverade.