Är tillbaka med lite midsommar

Ok, inte skrivit på en hel vecka. Ja, det här med att blogga under semester är inte det lättaste, inte lätt att få en lugn stund när man hela tiden har två små runt benen och sen när de somnat ja då vill man ju gärna umgås med lite rose, eller så somnar man… Så bloggandet  får bli lite sporadiskt under sommaren helt enkelt.

Midsommar har det ju varit och det har ju varit härligt, tog ledigt både torsdagen och igår så det har faktiskt känts som riktig semester. Såklart har vi varit upp på landet där det varit fullt hur med hela familjen Grünbaum och alla kusiner. Vädret har ju också varit rätt hyfsat så mycket häng i trädgården, som ju numer liknar en lekpark, har det varit. Och jag har tagit årets första bad, visserligen på fel kust men det får räknas ändå. På midsommar var det traditionell sillunch men innan dess gav vi oss iväg till den lokala dansbanan för lite dans kring midsommarstången, något som Majken och kusin Agnes verkligen tyckte var kul. Små grodorna är ju favoriten men även moster ingeborg var populär, så det har varit mycket svajande på hatten de senaste dagarna.

Image-1

Nu är jag hemma i stan några dagar för lite jobb. Och jag är här ensam för Daniel och barnen är kvar upp på landet. För att vara ärlig är det jätteskönt men lite konstigt också att vara här alldeles ensam, lägenheten är väldig stor och tom. Och såklart saknar jag de små liven, speciellt när Daniel skickar bilder som ovan. Men det kommer gå fort för jag har mycket på schemat under de närmsta tre dagarna, shopping, träning, en trip till Oslo och inte mindre är två tjejmiddagar. Jag har det rätt bra måste jag säga…