Minisemester på Åland

Vi tog en minisemester i semestern och åkte ett dygn till Åland häromdagen. I ärlighetens namn var varken jag eller Daniel supersugna på detta men Majken var så exalterad och tjatade inte så lite så vi gav med oss. Och det ångrade vi ju inte såklart.

Det är ju Eckeröförjan man tar över, vilket inte är något jag jublar över. Dels är jag ju sjösjuk men sen har jag ju svårt när det blir så mycket människor, och enligt mig så mycket hetsiga människor som trängs, hetsar och i vissa fall är rent otrevliga för att komma först fram i buffen eller till tax-freen. Men barnen tyckte det var kul så jag stod ut.

 

Väl på Åland blev det bad på hotellet, inte den varmaste poolen men det var bara att stå ut och när jag väl kom i hade vi faktiskt superkul jag och Majken. Kajsa hoppade i och snabbt upp igen, är lik sin far och vill ha det varmt i bassängen. Och Majken blir bara bättre och bättre på att simma, nu tio meter utan några större problem.

Sen blev det minigolf, en nyfunnen favoritaktivitet för Majken.

Vi orkade inte med några längre utflykter så det blev middag på hotellet följt av glass och pyjamasparty med kuddkrig på rummet. Dagen efter hanns det med ett litet bad innan det var dags att åka hem igen till vårt softa semesterliv på landet. Men en minisemester med familjen, om än en enkel sådan, det var mys i kubik det. 

En reaktion på ”Minisemester på Åland”

Kommentarer inaktiverade.