Ajdå!!


Och nytt försök med bloggen ! 

Har kommit igång med träningen igen efter ett uppehåll på några veckor, ett uppehåll som dels berodde på att jag varit lite krasslig men också pga av en liten skada jag åsamkade mig själv förra gången jag tränade. 

Daniel har köpt en stång som man skruvar åt i en dörrkarm (eller i vårt fall i trappan), hänger i och göra chins. Ni vet vad menar tror jag. Jag kan ju inte göra chins men tänkte göra magövningar genom att hänga och dra upp knäna. Bra så. Om det inte varit för att jag under första träningspasset med denna stång tydligen hängde åt fel håll, så varje gång jag hängde mig skruvade jag upp, eller ut, stången lite, något jag såklar inte tänkte på. Så rätt som det var när jag hängde med knäna upp så släppte stången och jag, jo jag rasade ner på trappan med svanskotan före. Ajajajajaj!!!!! Så i två veckor har jag gått runt med en regnbågsfärgat bakdel och haft satan så ont. Galet vad ont det gör att slå in svanskotan, tortyr. Samtidigt får jag ju bjuda på att det är en ganska bra story.

Är faktiskt fortfarande inte helt bra så måste anpassa min träning lite, men med lite hantlar, en barnpall och en kortlek kommer man långt. Man tar vad man haver helt enkelt (fast stången håller jag mig borta ifrån), och gör de övningar man kan, dvs de övningar där inte rumpan känns som den ska slitas isär. 

En reaktion på ”Ajdå!!”

Kommentarer inaktiverade.