Kräk, trötthet, fest och Dramaten

Konstig vecka förra veckan, Majken kräktes natten mellan söndag och måndag och sen mellan tisdag och onsdag, bara en gång per natt. Som sagt, Konstigt! På grund av detta så blev det ju vabbade hela veckan förutom fredag. Detta ledde i sin tur till att jsg var tröttmössa hela helgen, dels satt jag uppe och jobbade igen på kvällarna och dels sov dålig hela veckan. Sov nänligen brevid Majken och då vaknade jag ju till varenda gång hon rörde sig i rädsla för kräk. Inte så skoj!
Så festen hemma hos Daniels syster på lördagskvällen som vi sett fram emot var visserligen supertrevlig men ganska kort för vår del, kvart i elva tittade dessa två pensionärer på varandra och kostaterade att sängen var ett mkt mer lockande alternativ än ytterligare glas vin till. Mitt 20-åriga jag hade ju gett mig en örfil, det hade hon…

Men gjorde lite revansch på söndagen iallafall. Då var jag och Majken kulturella och gick på Dramaten minsann. Såg ”bråttom bråttom”, en superhärlig föreställning om varför föräldrar alltid har så bråttom, mycket igenkänning där:)


Vi gick med Hanna och hennes Siri som ju är lika gammal som Majken. Och tjejerna hade superkul, trots att de inte träffats sen i somras, härligt! Är så oerhört stolt över Majken där, spelar ingen roll vilket annat barn hon träffar, efter 5 minuter är de som bästisar. Kanske är alla barn så men jag vill ju gärna tro att hon är ett socialt geni. Ja, det var en bra söndag efter en konstig och trött vecka.

2 reaktioner på ”Kräk, trötthet, fest och Dramaten”

  1. Hon är ett socialt geni precis som sin mamma.
    Skall bli jättekul att träffas snart.
    Kul att Johan o Klara kommer upp till er i helgen
    JÄTTEKRAM från mamma

  2. Googlade mina barns namn och hittade din blogg, mina tjejer heter Majken, Elsa och Kajsa. Fin smak ni har 😉

Kommentarer inaktiverade.