Ett nytt försök men lite jobb och kalas

Jaha, då gick det tydligen några månader utan ett endaste litet inlägg. Och så fick det bli, har liksom inte fått ihop det med tid och ork. Varför inte det då? För att jag har jobbat! Herregud vad jag har jobbat! Visserligen har jag hållit mig i Sverige mestadels (förutom ett par dar i Paris på kongress och så några dagar på möte i Amsterdam) men man kan tydligen jobba mycket här hemma också. Och Daniel har jobbat lika mycket han så när barnen somnat på kvällarna har vi suttit här med våra laptops och tittat över skärmen på varandra. Mycket romantiskt!! Nja, sådär.

Men nog om det. För nu har det lugnat ner sig lite och jag är sugen på att leva lite igen. Och det är ju måndag och en helg har förflutit. Visserligen en ganska så lugn och händelsefattig sådan men ändå. Lugnet beroende lite på att min kära man gick och fick öroninflammation med tillhörande sprucken trumhinna i fredags. Jag trodde det endast var barn som fick detta men så fel jag hade. Stackarn har fått kämpa på med smärta, yrsel och pip i öronen…

Majken innan kalaset. Hon kör sin egen still hon, jag älskar det
Majken innan kalaset. Hon kör sin egen still hon, jag älskar det
Denna glasstårtalastbil var ju superfin, den iden kommer jag nog sno vid tillfälle
Denna glasstårtalastbil var ju superfin, den iden kommer jag nog sno vid tillfälle

Men vi hann iaf med ett 5-årskalas jag och Majken i lördags. Två timmar med 12 femåringar som hade hinderbana, dansstopp, fiskedamm och paketöppning, och så toppar vi det med bullar, glass, godis och popcorn. Ni fattar ljudläget va? Tystnaden i bilen hem har aldrig varit så skön. Men Majken var så nöjd och glad och det var det viktiga. Och jag fick mig en massa kaffe och en smarrig kanelbulle och då kan man stå ut med lite ljud.

Det var ett första inlägg och förhoppningsvis kommer fler snart igen:)