Redo för jul

Japp, nu är vi redo för morgondagens julafton. Vi har ju en 4-årig här hemma som är helt galet taggad på julen och framförallt tomten, speciellt efter den underbara julkalendern, så då får man ju göra sig till lite. Men efter en lite stressig slutspurt är nu alla klappar inköpta och inslagna och vi sitter i soffan och tar det lite lugnt med ett glas vin.

kottbollar

Det är Daniels syster med familj som står för julen i år men det blir lite knytkalas så vi står för köttbullarna. Så idag har har det rullats köttbuller här hemma kan ni tro, inte jag så mycket men övriga tre familjemedlemmar var mycket engagerade, Daniel hade två väldigt fina hjälpredor… Förresten så firade vi ju denna fina man igår då han fyllde hela 37 år, min kärlek, bästa vän och klippa. Vi har ju redan köpt våra klockor i nån sorts födelsedagspresent/julklapp till varandra men tyckte ändå han var värd ett fint förklädde (som ni ser i bild) då det ju är han som lagar ALL mat  här hemma.

dockhus

Majken har ju varit väldigt säker på vad hon önskar sig av tomten, en cykel, ett dockskåp och lera, varken mer eller mindre. Hon kommer få alla tre önskningar imorgon… Vi köpte ett dockskåp på nätet, som visade sig väga 17kg och vara 1.1m högt så Daniel har varit busy, och lite lätt frustrerad, ikväll med att sätta ihop detta. Men å så fint det blev (bilder kommer) så hoppas hoppas att hon kommer bli glad imorgon.

julgran

Sen måste ju tomten lämna spår efter sig när han är här för att lämna alla klappar.

grotOch så ska han äta gröt, en gröt som Majken för övrigt gjorde själv och smakade av för att förvissa sig om att den var god. Underbara unge! Men nu så är  allt klart så jag säger GOD JUL!

 

 

En reaktion på ”Redo för jul”

Kommentarer inaktiverade.