Deadline och choklad

choklad

När man är mammaledig har man ju inte så mycket deadlines, inga alls faktiskt. Den enda jag behövde passa under ett års tid var ju tiden då Majken skulle lämnas och hämtas på dagis, en tid som var väldigt flytande. Så man kan väl säga att jag inte är så van med det här med deadlines, eller jag är lite otränad för tillfället iallafall. För jag brukar faktiskt var tränad och bra på det, för en av mina bästa egenskaper i jobbet är att jag är snabb och effektiv (om jag nu får skryta lite). Och det är en bra grej att va bra på i mitt jobb, för herregud vad tider som skall passas, antingen är det nån ledningsgrupp som satt mer eller mindre orealistiska tidslinjer, eller så är det myndigheterna som gjort det.

Men som sagt är jag otränad, vilket har märkts denna vecka då jag idag hade en rätt stor leverans. Det har en vecka med många långa timmar framför datorn, dag som kvällstid. Efter jobbet har det varit några timmars lek och läggningspaus men sen har dator satts på igen. När man jobbar sådär mycket är det skönt att nån ser det tycker jag, som idag då jag satt och slet mitt hår och chefen kom med en påse diam för att muntra upp. Då blir man ju glad, det blir man ju.

Men nu har jag skickat iväg dokumentet (som blev rätt bra om jag får säga det själv) och stängt jobbdatorn så nu tar jag helg, åh så skönt. Hade planerat att ta mig ett glas vin för att fira men orkar nog inte, får bli påskmust istället. Påskmust och några avsnitt av House of Card, fina grejer.