Orkar inte

 

Ok, nu räcker det tycker jag. Orkar inte mer sjukdom. Först var ju Daniel och tjejerna sjuka hela förra vilket var svinjobbigt. Mest för dem såklart, stackarna låg med hög feber här, men inte superkul för mig heller måste jag säga. Och när vi sen trodde det var över så blir jag dålig så vi fick ställa (eller flytta) in Kajsas kalas idag. Kan inte bara Februari vara över nu, för mitt batteri håller på att ta slut.

Ok, det har inte varit bara dåligt senaste veckan. Några ljusglimtar har ju funnits, övriga familjen blev friska i torsdags (även om sen Kajsa fick ett återfall) så precis som planerat kom mamma och pappa upp några dar och det är ju alltid mysigt att hänga med dem. Anledningen till att de kom var dels för att vara med på Kajsas kalas (som ju inte blev av), och dels att passa barnen igår då vi var på 40-årskalas.

Det senare blev, vi var på fest igår och det var supertrevligt, satt med andra musikintresserade människor så snackade musik hela kvällen, lärde mig hur mycket som helst om pojkband i allmänhet och Take that i synnerhet. Bilden ovan är den obligatoriska toaselfien från kvällen. Men redan under kvällen började jag känna att rösten försvann, halsen började svida och brösten började göra ont så det blev en ganska tidig kväll. Så idag ligger jag i soffan och längtar till en frisk vardag, snälla vabruari, ta slut nu.