Tjejmiddag och softardag

Ännu en helg har gått och precis som förra söndagen är det en trött Karin som nu sitter i soffan och funderar på om glassen ska tas fram eller om det räcker med julmust just idag.

Selfie innan jag gav mig iväg på tjejmiddag igår
Selfie innan jag gav mig iväg på tjejmiddag igår

Igår var det tjejmiddag för min del med Jessica och Linnea, supertrevligt verkligen, men det är ju så att går jag och lägger mig efter elva någon kväll så tar det flera dagar innan jag är tillbaks till normalt. Herregud vad gammal jag låter! Men en härlig tjejmiddag med fina vänner ger ju så mycket och man blir ju så glad av så det är verkligen värt att vara lite trött idag.

regnbage monopol

Som tur var så var hela familjen lite sliten idag så vi har haft lugna gatan här hemma, lekt en massa, dansat såklart, målat naglarna i regnbågsfärger och spelat monopol. Det sistnämnda inte helt lätt med en treåring kan jag säga men Majken tyckte det var roligt i alla fall.

Nej, nu går jag nog och hämtar den där glassen trots allt. För nu skall vi kolla film och då är det ju gott med glass, det är det ju. Mission Impossible 5 står på programmet, perfekt underhållningsfilm en trött kväll som denna.