Den blomstertid nu kommer

Förra veckan var det avslutningsfest på förskolan, eller sommarfest som de kallar det. Majken har sett fram emot detta i flera veckor, mest för att hon (och alla ndra andra mem det brydde hon sig inte så mycket  om) skulle sjunga för oss föräldrar. Så sommarfesten började med att alla barn (typ 80 st) ställde upp sig på gården och sjöng för oss , och både Majken och Kajsa stor där, synliga,  rakryggade och sjöng för fulla halsar. Undrar var de fått det där att vilja uppträda ifrån….?

Men det är ju ändå något med en grupp barn som sjunger sommarsånger, det går ju rätt in i mitt hjärta och slår hårt på min allra blödigaste sträng. Så fint! Tyvärr får jag ju inte lägga ut bild på alla barnen. 

Sen har de en tradition på förskolan barnen går på som jag tycker är så fin, alla barn som ska sluta förskolan får en och en gå upp och åka rutschkanan, till folkets jubel, och sen får de en medalj av förskoleläraren. Har ju sett det ett antal år nu och alltid blivit lite blödig, och i år var det Majkens tur…. Det var inte en smart ide att ha mascara just den dan, det var det inte.. Min lilla tjej ska börja skolan. Vad hände? Nä, nu får den däringa tiden ta och stanna tycker jag. 

En kommentar till “Den blomstertid nu kommer”

Kommentarer inaktiverade.